Horizon Europa Proposalworkshop - Tweede editie

Na het succes van de eerste editie in 2022, organiseren de Belgische Nationale Contactpunten (NCP's) een tweede “Horizon Europe proposal workshop”.

Dit event is afgelopen

Bekijk hier de gedetailleerde agenda en modaliteiten van het evenement. In het kort:

  • Na een algemene inleiding over het schrijven van voorstellen, bespreken de deelnemers tegelijkertijd in kleinere groepen voorstellen van de meeste Horizon Europa Clusters van pijler 2, die in het verleden door de Europese Commissie zijn geëvalueerd, begeleid door een ervaren beoordelaar en NCP's op dit gebied.
  • De discussies worden gevolgd door een netwerklunch.
  • Na de lunch zullen de heer Marc Tachelet en mevrouw Cecile Menetrey-Monchau, van het European Research Executive Agency (REA), de belangrijkste inzichten en hoogtepunten van de eerste Horizon Europa evaluaties delen.

De doelgroep voor dit evenement zijn de minder ervaren onderzoekers in het schrijven van voorstellen van Belgische bedrijven, universiteiten, onderzoeksorganisaties, openbare instellingen, enz. die bereid zijn om als begunstigde deel te nemen aan het Horizon Europa programma.

Inschrijvingen worden behandeld op basis van "first come, first served". Deelnemers aan de vorige editie in 2022 van deze workshop komen op een wachtlijst met voorrang aan degenen die vorig jaar niet aanwezig waren.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
NCP Flanders + NCP Coördinatoren in België

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Herman Teirlinckgebouw (Vlaamse overheid) Havenlaan 88 1000 Brussel