Het ‘Project Canvas’, brug tussen idee en innovatie

Het Project Canvas van Bedenk is de missing link tussen idee en uitvoering. Een eenvoudige en overzichtelijke manier om samen met je team projecten vorm te geven en te plannen. Het visuele karakter van het canvas verhoogt het engagement van het team en zorgt daardoor voor meer draagvlak.

Dit event is afgelopen

Met een groot deel van de innovatieve ideeën gebeurt helemaal niets, vaak door een slechte planning.  

Het Project Canvas van Bedenk is de missing link tussen idee en uitvoering. Een eenvoudige en overzichtelijke manier om samen met je team projecten vorm te geven en te plannen. Het visuele karakter van het canvas verhoogt het engagement van het team en zorgt daardoor voor meer draagvlak. 

Tijdens deze workshop leer je hands on hoe je met je team van een idee naar een project kan gaan door middel van het project canvas. Een eenvoudige toe te passen tool die je in één oogopslag een overzicht geeft over je totale projectvoorbereiding. Grondig genoeg om alle belangrijke aspecten van een project mee te nemen en laagdrempelig genoeg zodat iedereen er mee aan de slag kan. Daarmee vergroot het project canvas de succesratio bij ontwikkeling en implementatie aanzienlijk. 

Om het canvas te gebruiken moet je geen project manager zijn. Hij is geschikt voor àlle leidinggevenden die met hun team een innovatief project willen vorm geven.

Programma

13u30-14u: Ontvangst  

14u-17u30: Workshop

 

Trainer

Mark Vandael of Pieter Daelman van Bedenk

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Leden: €165.00 Niet-leden: €295.00
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde Medialaan 26 1800 Vilvoorde