Financier jouw zaak: Workshop & networking

Op 13/03 organiseert microStart Antwerpen een campagnedag in het teken van vrouwelijk ondernemerschap. We komen buiten met 1 doel: onze expertise rond inclusief ondernemerschap en financiering delen met (toekomstige) ondernemers.

Dit event is afgelopen

Hoe financier ik mijn zaak? - Workshop & Networking

Kom naar onze interactieve workshop en netwerkevenement op Woensdag 13 maart 2024 om 13:00 uur in Dilbi. Of je nu een startende ondernemer bent of al een bedrijf runt, deze bijeenkomst is de ideale gelegenheid om meer te leren en contacten te leggen.

Tijdens deze workshop zal een financieringsexpert van BNP Paribas Fortis praktische tips en advies delen over het goed voorbereiden van een kredietaanvraag:

  • Hoe bepaal ik mijn investeringsnood?
  • Hoe vertaal ik deze investeringsnood naar een overtuigend verhaal voor financiers?
  • Welke elementen moeten zeker aanwezig zijn in een gesprek met financiers?

Na de workshop is er volop gelegenheid om te netwerken met verschillende financieringsbronnen zoals BNP Paribas Fortis, microStart, VDAB, Stad Antwerpen, Growfunding & #SheDIDIT. Je kunt ervaringen delen, ideeën uitwisselen met andere ondernemers en waardevolle contacten opdoen. Dit is een unieke kans om je netwerk uit te breiden en mogelijk nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Wees erbij en neem de eerste stap naar het financieren van jouw zaak!

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Microstart i.s.m. #SheDIDIT, BNP Paribas Fortis, VDAB, Growfunding & Stad Antwerpen

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Dilbi Kasteelpleinstraat 53 2000 Antwerpen