Financier jouw zaak: Infosessie met microStart

Op 14/03 organiseert microStart Gent een campagnedag in het teken van vrouwelijk ondernemerschap. We komen buiten met 1 doel: onze expertise rond inclusief ondernemerschap en financiering delen met (toekomstige) ondernemers.

Dit event is afgelopen

Hoe Financier Ik Mijn Zaak? - Infosessie met microStart 

Kom naar onze infosessie en ontdek hoe je jouw eigen zaak kunt financieren! Op donderdag 14/03 om 10 uur komen we samen in zaal "De Laatkomer" van bilbliotheek De Krook in Gent.

Tijdens de sessie bespreekt #SheDIDIT, een voortrekker in het vrouwelijk ondernemerschap, de drempels voor vrouwen in het ondernemerschap en hoe we deze kunnen verlagen.
microStart sluit aan met een crash course over financieringsmogelijkheden en welke voor jouw project van toepassing zijn. Toegang tot financiering vormt namelijk nog steeds een drempel voor vrouwelijke ondernemers. Ons doel is duidelijk: informeren, inspireren en motiveren!

Of je nu een start-up hebt of je bestaande zaak wilt uitbreiden, deze sessie biedt waardevolle inzichten en praktische tips. Meld je snel aan voor onze infosessie en zet de eerste stap naar het financieren van jouw droomzaak!

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Microstart i.s.m. #SheDIDIT & Stad Gent

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Bibliotheek De Krook Miriam Makebaplein 1 9000 Gent