Familio 2024: familiale overdracht

<p>Familio maakt de uitdagingen van beide generaties - overlaters en overnemers - bespreekbaar en bereidt hen voor op de overdracht. De doelstelling van het traject is een efficiënte generatiewissel met behoud van talent, klantenfocus en bovenal goede familiale relaties. Doorheen het traject verbreed je je kijk en kennis op de uitdagingen die kunnen spelen in een open sfeer. Daarnaast doe je&nbsp;kwaliteitsvolle contacten met gastexperts en collega-ondernemers op.&nbsp;</p>

Praktisch

Date
Tijdstip
14.00 - 14.00 uur
Locatie

Voka Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent

De focus van het traject ligt op het proces van de overdracht. Zowel de strikt juridische en fiscale aspecten als relationele en emotionele aspecten die bij de overdracht een rol spelen, komen aan bod. Maar ook carrièreplanning voor de opvolger, het omgaan met conflictsituaties, het uitstippelen van de toekomststrategie van het bedrijf, de rol van governance en praktijkgetuigenissen maken het programma van Voka Familio uniek.

Zowel de familiale overlaters als de familiale overnemers doorlopen hetzelfde traject. Dat is de sterkte waarmee alles bespreekbaar wordt gemaakt! 

Het traject vangt aan met een tweedaagse kick-off, op 23 & 24 januari. Het omvat een tiental sessies, die samen met de groep worden vastgelegd op de kick-off. Zo wordt er met eenieders agenda rekening gehouden. 

Deelnameprijs
3000 euro per familie (excl. btw)
Organisator
Voka
Initiatief

Praktisch

Date
Tijdstip
14.00 - 14.00 uur
Locatie

Voka Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent

Locatie

Adres

Voka Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent