Expertenpanel: gezondheidszorg gaat voluit digitaal

Ben jij actief in de zorgsector en wil je met je data aan de slag? Heb je plannen om nieuwe technologieën zoals AI, XR of VR in te zetten om je organisatie en/of processen te verbeteren? Wil je je toestellen slimmer maken door ze met sensoren uit te rusten, data te capteren en met het net te koppelen? Of ben je als health-tech speler bezig met het uitdenken en ontwikkelen van innovatieve oplossingen die mogelijk een revolutie teweegbrengen in de zorgverlening? Ons expertenpanel helpt jou efficiënt op weg!

Dit event is volzet

Date
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Locatie
Online
 

Dit event is volzet. Zet je op de wachtlijst door een mail te sturen naar kris.honraet@vlaio.be én deze enquête in te vullen.

 

Digitale innovatie zorgt voor een revolutie in de gezondheidszorg: het biedt interessante mogelijkheden om operationele efficiëntie te verhogen en zo de toegankelijkheid en betaalbaarheid van gezondheidszorg te behouden, alsook de kwaliteit van de zorg te verhogen. Geavanceerde technologieën zoals artificiële intelligentie (AI) kunnen ingezet worden om gepersonaliseerde zorg aan te bieden, behandelprotocollen te optimaliseren en patiënttevredenheid te vergroten. Health-tech bedrijven spelen een grote rol in het ontwikkelen van dergelijke innovatieve oplossingen voor een betere zorgverlening. 

Ben jij actief in de zorgsector en wil je met je data aan de slag? Of heb je plannen om nieuwe technologieën in te zetten om je organisatie en/of processen te verbeteren? Ons expertenpanel schept klaarheid in de mogelijkheden en geeft je een duwtje in de rug richting een projectplan. Dat komt dan misschien wel in aanmerking voor co-financiering door VLAIO.

Wat is een expertenpanel?

VLAIO brengt experten van hogescholen, universiteiten en onderzoekscentra samen in een panel rond het topic van jouw project. In een digitaal gesprek van één uur geven zij hun visie op je project. Je krijgt waardevolle antwoorden op:

  • Wat is de haalbaarheid van mijn idee?
  • Hoe kan ik dit versterken? 
  • Welke technologieën kan ik hiervoor aanwenden?
  • Bij wie kan ik terecht voor advies en hulp bij de realisatie? 
  • Kan ik mogelijk subsidie krijgen om mijn idee te realiseren?

Waarom is een expertenpanel relevant voor jou?

Volledig gratis en zonder dat je je hoeft te verplaatsen, toets je in een uur tijd jouw plannen en uitdagingen af bij experten. Je krijgt inhoudelijke, constructieve feedback. Bovendien bekijken we welke vervolgstappen eventueel nog mogelijk zijn.

Voor wie is een expertenpanel bedoeld?

Vlaamse ondernemingen of organisaties in de health & care sector, die hun digitale ambities willen concretiseren en realiseren in de komende 2 à 3 jaar.

Praktisch

We organiseren onze expertenpanels op:

  • Woensdag 15 mei 2024
  • Donderdag 23 mei 2024

Jouw deelname is gratis, maar je inschrijving is verplicht. Bij de inschrijving vragen we je ook enkele vragen te beantwoorden zodat we de juiste experten voor jouw uitdaging kunnen uitnodigen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO i.s.m. Vlaamse Hogenscholenraad

Dit event is volzet

Date
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Locatie
Online