Employer Branding Lab

Jouw onderneming neerzetten als een aantrekkelijke werkgever en het juiste talent vinden (en behouden) is een van de grote uitdagingen van vandaag. In 4 sessies nemen we je mee in het wat, waarom en hoe van employer branding.

Praktisch

Date
Tijdstip
13.30 - 17.00 uur
Locatie

Voka Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent

Programma

In 4 sessies nemen we je mee in het wat, waarom en hoe van employer branding. We combineren theorie met oefeningen, betrekken jouw eigen vragen in de sessies en zorgen zo voor veel interactie.

Sessie 1

Na een uitgebreide kennismaking gaan we meteen van start met de twee grootste HR-uitdagingen op vandaag: aanwerving en retentie. We ontdekken wat employer branding inhoudt, waarom bedrijven hierop inzetten en waarom het belangrijk is voor aanwerving en retentie. 

Sessie 2

We leren hoe je aan de slag gaat met employer branding. Met concrete oefeningen leren we onder andere hoe je de huidige situatie van jouw bedrijf in kaart kan brengen en hoe je de sterktes en werkpunten van jouw bedrijf kan identificeren. Dankzij een creatieve vertaalslag zet je jouw onderscheidend karakter in de verf (EVP).

Sessie 3

Het voorbereidende werk is achter de rug. Hoe ga je nu aan de slag met jouw EVP en hoe zorg je voor verankering? We ontdekken hoe employer branding een rol speelt doorheen de employee journey en hoe HR een prominente rol aanneemt in dit proces. 

Sessie 4

Je EVP is bepaald en in de markt gezet. Wat zijn de next steps? Tijdens deze laatste sessie leren we je hoe je jouw employer branding blijvend inzet op lange termijn. Na deze sessie heb je een volledig actieplan waarmee je zelf aan de slag kan.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro
Organisator
Voka i.s.m. VLAIO

Praktisch

Date
Tijdstip
13.30 - 17.00 uur
Locatie

Voka Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent

Locatie

Adres

Voka Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent