Digitalisering 2024

Er wordt ingegaan op concrete toepassingen die bedrijven toelaten meer datagedreven te gaan werken. Wat staat op het programma: overzicht van bestaande technologieën en de randvoorwaarden voor een succesvolle implementatie, praktische cases en toelichting van enkele nieuwe technologieën die op termijn inzetbaar zijn voor een verdere automatisering.

Dit event is afgelopen

Praktisch

Doelgroep

CIO’s, ICT verantwoordelijken, projectleiders en supply chain managers van Vlaamse bedrijven met logistieke operaties (producenten, retailers en logistieke dienstverleners) die op zoek zijn naar concrete toepassingen om de digitalisering binnen hun bedrijf een boost te geven.

Alleen Vlaamse ondernemingen met commercieel oogmerk kunnen deelnemen (VLAIO voorwaarde).

Waar

Log!Ville, Galileilaan 3, 2845 Niel

Wanneer

Donderdag 21 maart 2024, van 09u30 – 16u30 met aansluitend een netwerkborrel

Prijs

Deze masterclass is gratis voor de VIL-doelgroep (producenten, retailers en logistieke dienstverleners) maar strikt beperkt tot 20 deelnemers (max. 2 deelnemers per bedrijf).
Snel zijn is de boodschap, vol is vol!

Opgelet

Kosteloos afmelden is niet mogelijk.
Bij onvoorziene gebeurtenissen is het aan de deelnemer om zelf voor een vervanger te zorgen (gelieve ons de volledige naam, functie en e-mailadres zo snel mogelijk door te geven via informatie@vil.be).
Bij laattijdige afmelding, no-show of indien geen collega-vervanger afgevaardigd wordt, zal de kost van € 375,00 + btw, het bedrag voor deze masterclass integraal en onherroepelijk in rekening gebracht worden.

Programma

In deze derde editie wisselen concrete voorbeelden, best practices, uitgewerkte use cases en nieuwe concepten elkaar af.

09u30 - Verwelkoming & intro
09u45 - Oplossingen om datadeling in de logistieke keten te faciliteren
11u00 - Pauze
11u15 - Beveilig uw organisatie. De nieuwe NIS2 richtlijn voor de logistiek: hoe wordt u compliant en hoe bepaalt u uw cyber strategie ?
12u30 - Broodjeslunch
13u00 - Voorstelling van enkele innovatieve showcases in het demonstratiecentrum Log!ville
14u00 - Hoe kun je slimmere beslissingen nemen met business intelligence software?
15u15 - Pauze
15u30 - Beveilig uw software: hoe bouw je of selecteer je veilige oplossingen?
16u30 - Netwerkborrel

Deelnameprijs
gratis
Organisator
VIL
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Log!Ville Galileilaan 3 2845 Niel