Digitale transformatie - iedereen digitaal!

Digitale transformatie en digitalisering: je hebt er zeker al van gehoord. Maar hoe begin je hier nu aan? Moet er een verantwoordelijke digitale transformatie aangesteld worden? Gebeurt transformatie bottom-up of top-down? En komt de transformatie vanuit een defensieve strategie of vanuit een offensieve strategie? Kan dit in kleine stapjes of moet er meteen gemikt worden op een complete transformatie? Kom het te weten tijdens dit interactief en inspirerend traject.

Dit event is afgelopen

We kunnen je meteen geruststellen: digitale transformatie kan in kleine stappen gebeuren maar er dient wel een vlag geplant te worden, de ambitie moet duidelijk zijn. En dit voor alle medewerkers. Dit traject doet beroep op jouw medewerkers uit verschillende afdelingen of teams en laat hen nadenken over een digitaal veilige transformatie in hun teams als voor hun interne of externe klanten. 

Elk team krijgt inspiratie, inzichten en ondersteuning voor het opstellen van een actieplan. Hiervoor voorzien we individuele coaching door de experten van Deloitte Private. In een laatste sessie geven we elk ingeschreven bedrijf de mogelijkheid om hun actieplan aan de groep voor te stellen. Je krijgt meteen waardevolle feedback op het voorgestelde actieplan als een aantal aandachtspunten voor de volgende stap in jouw digitale transformatie. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
1000 euro (excl. btw)
Organisator
Voka i.s.m. Deloitte

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt