Digitale adoptie

Naast de implementatie van nieuwe tools is er in organisaties ook nood aan een andere manier van denken. Digitale adoptie verkleint de kloof tussen leiders en achterblijvers op vlak van digitale transformatie. Zo kan u als bedrijfsleider voluit gaan, de digitale adoptie zorgt ervoor dat uw bedrijf kan volgen.

Dit event is afgelopen

Wat is digitale adoptie?

Digitale adoptie is het proces waardoor een gebruiker een nieuwe technologie volledig beheerst en daardoor succesvol digitale taken kan uitvoeren. Op deze manier wordt het volledige potentieel van de technologie gebruikt en zien gebruikers hier ook de voordelen van in. Dit resulteert in een aangename ervaring voor de gebruiker en een efficiënt gebruik van de technologie. Kortom een win-win voor beide partijen.

Digitale adoptie en change management

Het aanleren van nieuwe technologieën aan werknemers is een langdurig proces. Digitale adoptie behandelt een significant deel van het change management dat gepaard gaat met digitale transformatie. Digitale adoptie is ook een continu proces, het leert gebruikers werken met technologie op het moment dat ze het nodig hebben in plaats van alle gebruikers alle taken te leren uit te voeren. 

Enkel voordelen aan digitale adoptie

  • Hogere first time right aanpak, resulterend in minder problemen nadien
  • Snellere afhandeling 
  • Hogere tevredenheid bij gebruikers en klanten
  • Snellere onboarding resulterend lagere opleidingskost
  • Meer voordeel halen uit huidige tools
  • En dus een kortere ROI
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
gratis, inschrijven wel verplicht
Organisator
Voka i.s.m. Tobania

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt