Digisessie Strategie & Leiderschap

Ook in coronatijden is het waardevol om als ondernemer ervaringen te kunnen uitwisselen, feedback te krijgen en te horen hoe collega-ondernemers omgaan met de situatie. In onze (digitale) Plato-trajecten komen 15 ondernemers van KMO’s en MO’s (Flow) samen om te sparren over relevante managementtopics, onder begeleiding van ervaren mentoren.
digisessies

Praktisch

Datum
Tijdstip
20.00 - 22.00 uur
Locatie

Voka Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent

Op 4 juni om 20.00 uur geven we jullie een overzicht van de Plato en Flow-trajecten die op het programma staan vanaf september 2020 en bieden we jullie de unieke kans om te proeven van een virtuele Plato-sessie rond Strategie of Leiderschap.

Visible for: Visitors, Logged-in users, Voka leden

Workshop Strategie

De huidige situatie biedt ons een unieke kans om niet terug te keren naar de normaliteit, maar een opportuniteit om de toekomst en dus de bedrijfsstrategie te herevalueren. 

Maak een beter plan! Denken in ‘wat als’-scenario’s kan soelaas bieden. De beste leiderschapsmantra die dit denken ondersteunt is CARE, of noem ze de 3 C’s: Crew, Customers en Cash.

Tijdens de sessie zullen we enkele inzichten delen die u kunnen ondersteunen bij de strategische oefening voor uw bedrijf en leggen we verschillende stellingen voor die we in groep bespreken. 
 

Visible for: Visitors, Logged-in users, Voka leden

Met expert

Fanny Verhauwaert, de drijvende kracht achter Tripiedo, is niet de zoveelste coach, adviseur of zelfverklaarde evangelist, maar een medestander van vlees en bloed. Iemand die zelf in een familiebedrijf is opgegroeid, na haar studies doorgroeide naar topfuncties in tal van bedrijven en er het leiderschap in al zijn facetten heeft ervaren en mee heeft uitgetekend. Iemand die haar rijke ervaring nu graag ten dienste stelt van de familie-bedrijven en KMO’s in dit land.

Fanny Verhauwaert

Visible for: Visitors, Logged-in users, Voka leden

Workshop Leiderschap

De belangrijkste kerncompetenties van een goede leider bestaan uiteraard al langer dan vandaag. 

Welke zijn die competenties en waarom? Hoe kan je ze (h)erkennen bij jezelf en bij een ander? Zorgt corona daarbij voor verandering? 

Op sterk interactieve wijze en op basis van reële voorbeelden koppelen we in deze workshop theorie aan praktijk. 

Visible for: Visitors, Logged-in users, Voka leden

Met experten

Dirk Deveugle is één van de krachten achter Art of People. Met meer dan 25 jaar ervaring in nationale en internationale managementfuncties bij zowel multinationals als kmo’s heeft hij zich een werkelijk doorleefd beeld gevormd van wat leiderschap allemaal betekent. Als coach en trainer deelt hij deze inzichten graag en gaat hij samen met u op zoek naar de essentie van leiderschap. 

Dirk Deveugle

Visible for: Visitors, Logged-in users, Voka leden

Björn Mervilde is eveneens één van de krachten achter Art of People. Als ondernemende pedagoog ontwikkelde hij de voorbije 16 jaar in heel veel verschillende contexten ervaring en kennis op het gebied van competentiemanagement. Het (h)erkennen van competenties bij mensen en deze vooral op de juiste, positieve manier laten inzetten, is zijn ding. Dat is waar hij als direct search-partner, trainer en coach dagdagelijks mee aan de slag gaat en graag met u wil over uitwisselen in het kader van uw leiderschap.

Björn Mervilde

Visible for: Visitors, Logged-in users, Voka leden

Programma

  • 20.00 - 20.10 u. Inleiding Voka
  • 20.10 - 21.30 u. Interactieve Workshop Strategie of Workshop Leiderschap
  • 21.30 - 21.45 u. Overzicht lerende netwerken Plato en Flow
  • 21.45 - 22.00 u. Online netwerking en vragen

Doelgroep

Ondernemers die een bedrijf leiden en medewerkers aansturen.

Informatie en inschrijvingen

Wenst u meer informatie? Neem contact op met Anke Cosijns of Griet Santy via mail.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka

Praktisch

Datum
Tijdstip
20.00 - 22.00 uur
Locatie

Voka Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent

Locatie

Adres

Voka Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent