Design Thinking & Innovation for Business

Design Thinking niets voor jou? Think again! De term lijkt misschien ver van je bed, maar eigenlijk gaat het om krachtige en praktische tools die je onderneming helpen innoveren. Welke die zijn en hoe je ze toepast, leer je in deze opleiding.

Dit event is afgelopen

Ben jij de ondernemer die open staat voor nieuwe managementtechnieken en creatieve tools? Dan is deze opleiding Business Design Thinking zeker iets voor jou. 

Waarom Design Thinking?

Ondernemers stemmen hun ontwikkelingen onvoldoende af op de noden en behoeften van hun organisatie, de markt en de gebruikers in een snel veranderende wereld. En dus... 

Inhoud van deze opleiding

Je leert om innovatie en transformatie in jouw organisatie aan te pakken volgens het double diamond model. Voor elke fase in het innovatie- of transformatietraject krijg je een aantal heel praktische tools aangereikt waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

De coach

Karine Appeltans is Lector Innovatie en Design Thinking aan de UCLL Leuven en coördineert daar ook het UCLL International InnovationLab. Ze heeft een brede expertise in Innovatie, Design Thinking, Consumer Trends, Route to market, Channel Development, Retail Management, Supply Chain Management door functies in Marketing, Sales, Procurement  en dit binnen KMO’s en internationale bedrijven.

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is zeer geschikt voor bedrijfsleiders, innovatiemanagers, R&D-managers, alle managers in een organisatie of kmo maar ook voor zelfstandige consultants die bedrijven begeleiden bij hun transformatie en innovatie.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€550 excl. btw
Organisator
Voka i.s.m. VLAIO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka kvk Vlaams-Brabant Tiensevest 170 3000 Leuven