De kracht van chaos

Hoe ga jij in jouw werk en leven om met de chaos en crisis rond ons? Mischa Verheijden, co-auteur van de bestseller Omarm de chaos, duikt tijdens deze interactieve ochtend met ons in het thema.

Las je het boek en ben je op zoek naar verdere uitdieping of verbinding? Of ben je gewoon benieuwd om uit te wisselen rond het thema? Dan nodigt Sociale InnovatieFabriek je graag uit op 5 december in Muntpunt.

Dit event is afgelopen

De wereldwijde actualiteit weerspiegelt de algehele onrust in de wereld. Het lijkt alsof we in een permanente polycrisis zitten. Die onrust in de wereld weerspiegelt de onrust in onszelf. Het boek Omarm de Chaos beschrijft uitgebreid alle transities die gaande zijn: van landbouw en zorg tot circulair en economie. Allemaal mooi op zichzelf. Allemaal samen vragen deze transities - vraagt deze chaostijd - zoals het boek beschrijft om een nieuw, groot verhaal.

Hoe systemen openbloeien en vastlopen

Welk verhaal? Je hoort er deze ochtend meer over tijdens een innerlijke reis door het thema chaos met de voorstelling 'De illusie van machteloosheid' van Elke Leyman, met wie Mischa het boek 'Disrupt Jezelf' schreef. Je krijgt inzichten over hoe soms eeuwenoude verhalen ons in deze chaos hebben gestort en hoe die verhalen ons eigen leven en handelen beïnvloeden.

We luisteren ook naar jou. Je ervaart bij deze samenkomst ook aan den lijve hoe een systeem openbloeit en hoe het vastloopt en uitdooft. Afsluitend met een korte film ga je naar huis met het besef voor welk belangrijk en groot nieuw verhaal jij en wij allemaal in deze chaostijd geboren zijn.

Programma

9:15: onthaal
9:30 – 12:30: event

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 35
Organisator
Sociale Innovatiefabriek

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Muntpunt Munt 6 1000 Brussel