Data: door het bos de bomen zien

Data is hot. Door gegevens te verzamelen en te analyseren, kan je patronen en trends vaststellen. Het stelt je zelfs in staat voorspellingen te doen om betere beslissingen te nemen. Maar hoe onderscheiden we hype van realiteit. Wat is er nu allemaal mogelijk en wat werkt er echt binnen de context van een kmo? Ontdek de antwoorden in deze infosessie en neem je onderneming naar een hoger niveau.

Dit event is afgelopen

Zit jij met je onderneming op een berg data, maar weet je niet wat er mee aan te vangen? Dan ben je zeker niet de enige. Tegenwoordig is het gemakkelijker dan ooit om data in te zamelen en aan te wenden om kosten te drukken en omzet te verhogen. Toch laten veel ondernemers deze kans nog links liggen. In deze infosessie reiken we je een basis aan om een beter begrip te krijgen van de mogelijkheden die er zijn voor jouw kmo. Zo kan je nadien zelf gemakkelijker aan de slag te gaan met data. 

Wat aan bod zal komen:

  • Wat zijn de belangrijkste disciplines in de wereld van data? We hebben het over de verschillen en mogelijkheden van Business Intelligence, Data Science, Artificial Intelligence, Data Governance, Machine Learning, Big Data en meer.
  • Wat zijn de typische redenen waarom organisaties investeren in data? En wat zijn de voornaamste benefits?
  • Wat zijn de meest voorkomende pitfalls en fouten die gemaakt worden? En hoe kunnen we deze voorkomen?
  • Leer wat in jullie organisatie prioritair is als het op data aankomt.

Geprikkeld door wat data voor jouw onderneming kan betekenen? Schrijf je dan nu in voor deze gratis infosessie. 

Spreker

Nico Huybrechts

Als CEO en founder van Datashift creëert Nico Huybrechts al vele jaren een meerwaarde voor kmo's door hen te begeleiden en te adviseren bij het aanwenden van data.   

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen