Cocreatiesessie 5 i.h.k.v. de vernieuwing van de partnerschappen voor ondernemerschap

Voor de periode 2024-2028 wil VLAIO opnieuw sterke partnerschappen opzetten voor de ondersteuning van ondernemerschap en innovatieversnelling. We bereiden dit voor samen met onze partnerorganisaties in enkele cocreatiesessies. Dit is de vijfde sessie, gewijd aan de vraag hoe we bedrijven kunnen ondersteunen richting verduurzaming en productiviteitsverbetering

Dit event is afgelopen

VLAIO heeft de ambitie om ondernemerschap te bevorderen, groei en innovatie te stimuleren. Dankzij zijn diverse partnerschappen is VLAIO de motor van een bloeiend Vlaams ecosysteem waarin ondernemen en innoveren floreren. Voor de periode 2024-2028 wil VLAIO opnieuw sterke partnerschappen opzetten en dit binnen een hecht samenwerkend VLAIO Netwerk.

De vernieuwing van de dienstverlening ondernemen en innoveren is pas succesvol als we rekening houden met de uitdagingen, behoeften en drempels die binnen Vlaanderen bestaan rond ondernemen en innoveren. 

We nodigen jullie dan ook graag uit op enkele cocreatiesessies om mee na te denken over de toekomstige dienstverlening die VLAIO in de markt wil zetten via partners.

Dit is de uitnodiging voor de vijfde van zes sessies, gewijd aan de vraag hoe we bedrijven kunnen ondersteunen richting verduurzaming en productiviteitsverbetering.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Hotel The President Koning Albert II Laan 44 1000 Brussel