Club de Commerce - Vrouwelijk ondernemerschap

We brengen mensen samen, verhalen worden gebracht, vragen worden gesteld en ervaringen worden uitgewisseld.

CLUB DE COMMERCE - voor starters met ambitie

Dit event is afgelopen

Op 21 maart vindt de allereerste editie van Club de Commerce plaats. Een community voor ambitieuze, startende ondernemers. Geen ‘fake it until you make it’ verhalen hier maar de rauwe eerlijkheid van ondernemen. We brengen mensen samen, verhalen worden gebracht, vragen worden gesteld en ervaringen worden uitgewisseld.

Barbara De Beir, 10 jaar marketing ervaring in de voedingssector, nu general manager van Ampla House & Angelique Foré, oprichtster van Belmodo, nu business coach en consultant, brengen hun verhaal op de allereerste Club de Commerce. Ze leerden elkaar exact een jaar geleden kennen in co-working space Ampla House. Vandaag ondernemen Barbara & Angelique samen en organiseren ze Crowded House The Ladies Edition. Gezellige, inspirerende avonden die onderneemsters verbindt. Termen als "verbinden", "content/inhoud", "contentement", "experience" zijn voor hen allebei belangrijk en willen ze dan ook meegeven. Benieuwd naar hun toekomstplannen!

Daarna krijg je de kans om onderstaande onderneemster persoonlijk te leren kennen aan de hand van speeddates. Ga in gesprek met deze dames en kom zo hun visie op het ondernemerschap te weten.

Marie Claessens
Marie is de bezieler van The mocktailclub. Non alcoholische aperitieven voor op events en feestjes. 
Ondernemen is een rollercoaster. De ene dag haal je die droomklant binnen en de andere dag valt jouw machine stil en zit je in miserie. Gepaste oplossingen zoeken voor problemen en dan blij zijn als alles toch weer goed komt.’

Elise Rouwens
Elise is de oprichtster van Solar Enterprise, een partner in de transitie naar 100% duurzaam, gedreven door een liefde voor de natuur en draait volop op zonne-,water- en wind-energie.
Ondernemen is voor mij innoveren, proberen, scoren, vallen, opstaan, aanpassen en weer doorgaan.
Durf anders zijn, denken en doen.“

Lien De Ruyck
Lien De Ruyck is creatief strateeg, avonturier en oprichtster van We Are Tribe. een collectief van freelancers die hun creativiteit willen inzetten om de wereld in positieve zin te veranderen. Dit jaar lanceert ze CreativeActivists.eu, een netwerkcommunity voor impactgedreven freelancers.
Koester de twijfel. You're only the last prototype of your future self."

 

Magali Renard
Als achter achterkleindochter besliste Magali, samen met zakenpartner Jessica Torres Hurtado, in 2017 om het familiebedrijf Renard terug op te markt te brengen, Alcoholvrije dranken op gastronomisch niveau.
Stick to your ground. Weet dan dat het oké is om voor jouw visie van het bedrijf te kiezen.

Amélie Opsomer
Amélie startte al met ondernemen tijdens haar studies. Ze verkocht haar eigen handtassen bedrijf, is freelance business developper en runt het event bureau ‘ A Point Events’. Aan ambities geen tekort. Hoe heeft deze duizendpoot deze duizendpoot dat allemaal weten te combineren?
 

 

Programma:
18u30: Ontvangst, eten uit het vuistje
18u50: Intro Club de Commerce
19u00: Keynote Angelique Foré & Barbara De Beir
20u00: Voorstelling speeddate onderneemsters
20u30: Speeddaten
21u30: Netwerkdrink

Meet like minded people
Meet you there!
 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
24,79 EUR (excl.. BTW)
Organisator
UNIZO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Amplahouse Coupure Rechts 88 9000 GENT