Bryo StartUp West-Vlaanderen najaar 2021

Bryo StartUp: Je bent een ondernemer met groeipotentieel en bent reeds met je project gestart.

Dit event is afgelopen

Voor wie

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat houdt flink wat uitdagingen in. Je kan je (vaak nog prille) ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers en je krijgt nieuwe inzichten van ervaren ondernemers en coaches. Zij delen met veel plezier hun kennis.

Wat kan je verwachten

Kick-off  
Samen met collega-ondernemers vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding en jullie ondernemersambities staan hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen delen. Daarnaast voorzien we twee inleidende workshops en identificeren we de uitdagingen waaraan we de komende maanden zullen werken.

StartUp sessies
Gedurende het jaar komen we een 10-tal keer samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de noden van je groep. Businessfundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales en strategie zijn vaak voorkomende thema’s.

Business dates
Tijdens de Business dates kom je samen met deelnemers over alle trajecten heen en voel je de echte Bryo-vibe! Je krijgt de kans om deel te nemen aan workshops en om ontmoetingen in te plannen met experts en ondernemers. Tijdens een gesprek (one-on-one of one-to-few) helpen zij je verder met je project op basis van de vragen die je hen voorlegt.

Individuele coaching
Tijdens de individuele coaching bespreek je die topics die voor jouw belangrijk zijn. Jouw Bryo-coach fungeert  als vertrouwenspersoon, onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.

Voka Lidmaatschap

Als Bryo geniet je van de voordelen die het VOKA lidmaatschap te bieden heeft.

Prijs  

500 euro excl. btw 

Geïnteresseerd? Laat hier je gegevens achter en we contacteren je met meer informatie over de selectieprocedure. 

 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
500 euro excl. btw
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen