Bryo StartUp Mechelen-Kempen juni 2022

Je hebt een marktklaar product, jouw businessmodel heeft zichzelf bewezen en je hebt de ambitie om te schalen

Dit event is afgelopen

Klaar voor het avontuur?

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat brengt flink wat uitdagingen mee. Welkom bij Bryo StartUp, dé startersommunity van Voka waar starters steeds terecht kunnen! Bij Bryo Startup kan je ervaringen uitwisselen met andere starters, nieuwe inzichten verwerven van ervaren ondernemers en jouw individuele vraagstukken bespreken met je coach. Bovendien creëert Bryo Startup een sterk en hecht netwerk dat ook na het traject nog zeer waardevol kan zijn! 

Wat kan je verwachten?

Je komt terecht in een groep van 15 mede-startup founders met dezelfde uitdagingen. We dompelen je gedurende een volledig jaar onder in verschillende thema's waar we je uitdagen om verder te denken en de juiste stappen te nemen.

PréKickoff en Kickoff

Zitten de bouwstenen van jouw startup wel goed? Op de pré-kickoff van 24 juni dompelen we je helemaal onder in de essentiële elementen van een startup met groeipotentieel. Je leert hier al je eerste mede-Bryo’s kennen in aanloop van de officiële kickoff in september.

Op de kickoff van 16 september vang je samen met je collega-ondernemers het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding en jullie ondernemingsambities staan hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen delen. Daarnaast gaan we meteen aan de slag met een prijszetting workshop en identificeren we de uitdagingen waar we de komende maanden aan zullen werken.

StartUp sessies

Gedurende het jaar komen we een 10-tal keer samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Dit zijn werkavonden voor je zaak! Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de noden van je groep . Business-fundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales en strategie komen zeker aan bod.

Individuele coaching

Doorheen het jaar kan je steeds terecht bij je Bryo-coach voor vragen of contacten uit het netwerk.  Je Bryo-coach zal ook pro-actief met jou contact opnemen voor een 1-op-1 gesprek. De bedoeling is om even niet in je zaak te werken maar aan je zaak te werken. Jouw Bryo-coach fungeert dus als vertrouwenspersoon, onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.

Netwerken & fitnessen

Bryo werkt als een fitnessabonnement. Het werkt pas als je gaat. Tijdens het jaar leg je contacten met andere startups, alumni Bryo ondernemers en experten uit het Voka netwerk. We bieden een podium aan op tal van onze pitchevents zoals The Big Score, de VLAIO innovatiesubsidie, de entrepreneurship world cup en geven tal van storytelling kansen in ons Voka Magazine en StartUp video’s.

Kortom een bomvol jaar waarin je je eigen grenzen verlegt en alle tools in handen krijgt om grote stappen te nemen in je onderneming.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 500 (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (kantoor Mechelen) Onze Lieve Vrouwestraat 85 2800 Mechelen