Bryo StandUp (Limburg): Heb je een idee en wil je starten met ondernemen?

Ben je op zoek naar validatie, begeleiding en een netwerk? Dan is Bryo StandUp misschien iets voor jou. Via opleiding, begeleiding, jouw community en ons netwerk zorgen we er samen voor dat je de eerste valkuilen kan vermijden.

Dit event is afgelopen

Voor wie

Voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen die nog niet concreet is opgestart en nog geen ondernemingsplan heeft uitgewerkt.

Wat kan je verwachten 

Tijdens het StandUp traject kom je 10 keer samen voor een intensieve werkbijeenkomst. Je werkt gespreid over 3/4 maanden samen met een 15-tal andere préstarters en onder begeleiding van coaches verder aan je ondernemingsidee.

De andere deelnemers brainstormen mee over jouw idee en geven nieuwe inzichten. Je krijgt antwoord op je individuele vragen van jouw coach en er zijn opdrachten waaraan je zelfstandig kan verder werken.

We brainstormen samen en verfijnen jouw ideeën aan de hand van verschillende tools. We denken ook na over een business model en een financieel plan. Op het einde van dit traject evalueren we jouw project op de sterktes en zwaktes en kan je jezelf de grote vraag stellen: doe ik het of doe ik het niet?

Je kan ook deelnemen aan een business date waar je de kans krijgt om ondernemers en experts met zinvolle ervaring te ontmoeten en gericht die vragen te stellen waarop je een antwoord zoekt. Je komt ook in contact met de deelnemers van andere Bryo-trajecten uit je regio en maakt op die manier kennis met het brede Bryo netwerk. 

Op het einde van het traject krijg je de mogelijkheid om je idee voor te stellen voor een panel van experten. 

Opbouw van het traject

  • Sessie 1 – Kick-off - Wie ben ik als ondernemer en inleiding strategie
  • Sessie 2 – Design Thinking & inleiding Market Opportunity Validation
  • Sessie 3 – Value Proposition Design
  • Sessie 4 – Business model canvas en kasplan
  • Sessie 5 – Pimentomap 
  • Sessie 6 & 7 – Financieel plan & praktische aspecten opstarten 
  • Sessie 8 & 9 – Maak een pitch en ontvang feedback van de jury
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 250 (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt