Bryo ScaleUp (Limburg): Je hebt een onderneming met een schaalbaar businessmodel en wil groeien

Bryo ScaleUp is er voor ondernemers die een marktklaar product / dienst hebben en over een bewezen business model beschikken dat bovendien schaalbaar is. Je hebt momenteel een omzet van ongeveer € 100.000/jaar en wil dit in de komende jaren laten groeien tot meer dan € 1.000.000/jaar. Mensen aantrekken en behouden, het structureren van de verkoop, internationaal groeien,… zijn uitdagingen waar jij tegenaan kijkt.

Praktisch

Date
Tijdstip
10.00 - 14.00 uur
Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt

Voor wie

Bryo ScaleUp is er voor ondernemers die een marktklaar product / dienst hebben en over een bewezen business model beschikken dat bovendien schaalbaar is. Je hebt momenteel een omzet van ongeveer

€ 100,000 / jaar en wil dit in de komende jaren laten groeien tot meer dan € 1,000,000 / jaar. Mensen aantrekken en behouden, het structureren van de verkoop, internationaal groeien,… zijn uitdagingen waar jij tegenaan kijkt.

Topics

Topics die aan bod komen zijn

  • Inzetten op strategische groei
  • Groeien als leidinggevende en Jezelf onmisbaar maken
  • Met je team naar een hogere versnelling schakelen
  • Bouwen aan slimme partnerships
  • Boosten van Sales & Marketing
  • Focus op (digitale) bedrijfsprocessen

Blended learning

Omdat je tijd kostbaar is passen we het principe van “blended learning” toe. We voorzien een evenwichtige mix tussen online en offline. We zullen oa werken met hapklare content video’s die je voorafgaand aan een sessie kunt bekijken. Hierdoor hebben we tijdens de sessie meer tijd om in te gaan op je eigen cases.

Reken op zo een 20 à 22 digitale of fysieke “touchpoints” gedurende het volledige jaar, waarvan ongeveer de helft fysiek. Dat betekent dus 20 à 22 keer werken aan je bedrijf en aan je netwerk

Individuele begeleiding

Daarnaast volgen we jouw individueel op. Jouw Bryo-coach fungeert als vertrouwenspersoon, onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk. Ben je op zoek naar een ervaren ondernemer om mee te sparren, een investeerder of expert? We gaan samen op zoek in ons netwerk.

Je kunt hier op minimaal 3 individuele sessies rekenen.

Praktisch

Er zijn een twintigtal touchpoints die je op de website terugvindt

Bijkomend

  • Je wordt in contact gebracht met Bryo StandUps en Bryo StartUps door onze community events (BBQ en 3 Business Datesà en de mogelijkheid gratis deel te nemen aan hun events. 
  • Expertenraad: je kan je project in al zijn fasen aftoetsen voor een raad van experten en ervaringsdeskundigen, je krijgt antwoord op je voorgelegde concrete vragen en wordt uitgedaagd concrete acties te zetten die je verdere groei
  • Andere mogelijkheden worden tijdens het jaar besproken

Inclusief lidmaatschap

Je wordt lid bij Voka – KvK Limburg, geheel gratis bovenop je inschrijving (maximaal 2 jaar bij inschrijving in StartUp of ScaleUp)

Welkom in ons netwerk!

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 1000 (excl. btw)
Organisator
Voka
Initiatief

Praktisch

Date
Tijdstip
10.00 - 14.00 uur
Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt