Bootcamp voor de familiale opvolger

Samen met andere West-Vlaamse familiale opvolgers gaan we op tweedaagse naar de kust om bepaalde inzichten te verwerven, zodat u duidelijk weet of u wel of niet in het familiebedrijf wenst te stappen.

Dit event is afgelopen

We reiken u tijdens deze bootcamp tools, cases, een persoonlijkheidstest,... aan en u kunt bovendien ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers. Vragen zoals “Wat zijn uw vaardigheden?”, “Waar blinkt u in uit?”, “Wat kunt u betekenen in het familiebedrijf?”, “Welke rol wilt u opnemen?”, “Hoe kunt u uw eigen visie in het familiebedrijf integreren?” en nog veel meer worden tijdens deze tweedaagse beantwoord.

Programma

Dag 1: Professionele identiteit van de familiale opvolger 

We brengen de persoonlijkheid, loopbaanvoorkeuren en talenten van de betrokkene in kaart. Natuurlijke talenten, valkuilen, professionele voorkeuren en competenties worden samen ontdekt en vormen het DNA van het individu.

Dag 2: Praktijkgerichte oefeningen

Tijdens de tweede dag gaan we met de opgedane kennis van dag één aan de slag en werken we de businessinzichten verder uit via praktische oefeningen.

Inschrijven voor dit tweedaagse bootcamp kan via deze link. Twijfel niet te lang, er zijn slechts tien plaatsen beschikbaar. Voor meer info kunt u contact opnemen met Angelique Lefebvre.

Doelgroep

Familiale opvolgers die erover nadenken om in het familiebedrijf te stappen.  

Spreker

Pablo Annys is psycholoog van opleiding en volgde nog een ManaMa HRM en een ManaMa Organisatieontwikkeling. Hij startte zijn loopbaan als hr-consultant bij CPM. Vervolgens werd hij talent manager bij Alcatel-Lucent (nu Nokia) en Hr Directeur bij Barco. Hij werd ondernemer met zijn start-up Careerfit en is momenteel als freelance hr-consultant actief op vlak van coaching, assessment, carrièrebegeleiding, talent spotting en teamontwikkeling.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Voka-leden: € 550R; Niet-leden: € 715
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Pres. Kennedelynaan 8500 Kortrijk