Boost je sales via LinkedIn

Voor ondernemers en bedrijven is LinkedIn een enorm waardevol platform. Je breidt er je netwerk uit, je ontdekt er mogelijke nieuwe collega’s, je vindt er voortdurend inspiratie in posts die jouw contacten delen… Maar wist je al dat LinkedIn ook jouw verkoop kan boosten?

In deze opleiding gidst expert Tom Baeten je in vier sessies door de wondere wereld van LinkedIn. Hij legt je uit hoe je jouw profiel optimaliseert, hoe je jouw bereik vergroot en hoe je goede content creëert. Kortom: in vier lessen leer je hoe je sales een boost te geven!

Dit event is afgelopen

Op het programma

Sessie 1 (Online): Tover jouw LinkedIn-profiel om

Je krijgt een volledig beeld van het perfecte LinkedIn profiel, met ruime aandacht voor alle mogelijke instellingen en hoe ze optimaal in te stellen.

Sessie 2 (Online): Online netwerken en je bereik vergroten

Hoe bouw je een sterk online netwerk uit? Je krijgt handige tips om je online relaties te versterken, jouw bereik te vergroten en je netwerk voor jou te laten werken.

Sessie 3 (Online): Contentmarketing via LinkedIn

Je ontdekt welk soort posts het best scoren op LinkedIn en hoe je variatie in jouw content kan brengen.

Sessie 4 (fysiek): Sales via LinkedIn

Je krijgt allerhande praktische tips & tricks om meer te halen uit jouw online netwerk. Je leert hoe je LinkedIn in jouw voordeel kan inzetten en via die weg meer klanten kan bereiken én benaderen.

De online sessies duren telkens 2 uur. De laatste en fysieke sessie 3,5 uur. Op het einde van deze fysieke sessie ronden we af met de feestelijke (hapje en tapje) uitreiking van de certificaten.

Jouw LinkedIn-coach

Tom Baeten – Winger Academy

Tom is al 25 jaar actief in B2B sales- en marketing en sinds het prille begin actief gebruiker van het LinkedIn platform en sinds jaren is dit platform uitgegroeid tot een van zijn belangrijkste werktools. Als autodidact leert hij je op een zeer praktische manier de tips en tricks om van dit platform ook voor jou een bondgenoot te maken die je helpt bij de ontwikkeling van je business.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550 (excl.btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka kvk Vlaams-Brabant Tiensevest 170 3000 Leuven