Bloovi Entrepreneurs Summit

Ondernemers inspireren en connecteren. Dat is waar Bloovi voor staat. De Bloovi Entrepreneurs Summit maakt deze missie méér dan waar op 8 en 9 september in Flanders Expo Gent.

Praktisch

Datum
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Locatie

Flanders Expo Maaltekouter 1 9050 Gent

We leven in een tijd waarin we met z'n allen onder druk staan. Vanwaar onder druk? Een combinatie van een coronacrisis, een oorlog die inflatie verstrekt, veeleisende klanten, hoge werknemersverwachtingen, een war for talent sinds 10 jaar, ... en nog veel meer. Tel daarbij op dat je als ondernemer geen andere keuze hebt dan jezelf continu scherp te houden. Van je mentaal oppeppen in moeilijke periodes, tot constant innoveren, en het maximaal bijbenen van alle mogelijke vormen van digitalisering tot technologische en commerciële vernieuwingen.

Slimme ondernemers zien deze perfecte storm als een momentum dat ze moeten aangrijpen om verandering en vernieuwing door te voeren. Hoe ga jij je bedrijf, je merk, je businessmodel en jezelf resetten? Ieder van ons moet zich klaarstomen voor de toekomst. Plots zal het 2030 zijn. En ofwel ben je tegen dan out of business of heb jij de wind in de zeilen.

Jij als event bezoeker...

Je breidt je netwerk uit en doet er nieuwe kennis, inzichten en ideeën op. Dit alles binnen een unieke ervaring. De ultieme investering in jou netwerk én groei. Als je naar één ondernemersevent komt, kom naar dit Bloovi event. Je kan ook deelnemen aan een uniek netwerkmoment op donderdagavond. Dan is er een Entrepreneurs Dinner Night met 300 ondernemers.

Programma

Het ganse programma van dit event is gebouwd op 7 thema's.

Thema's die resoneren met elke ondernemer. 50 sprekers delen hun kennis, inspiratie en inzichten die jouw als ondernemer en als bedrijf doen groeien. We presenteren 4 soorten talks: keynotes, salon interviews, how-to sessies en round tables.

Bezoek de VLAIO stand

Ook VLAIO is aanwezig op de Bloovi Entrepreneurs Summit. Breng een bezoek aan de stand en stel al je vragen aan de VLAIO bedrijfsadviseurs. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
750 euro
Organisator
Bloovi

Praktisch

Datum
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Locatie

Flanders Expo Maaltekouter 1 9050 Gent

Locatie

Adres

Flanders Expo Maaltekouter 1 9050 Gent