Automatiseer manuele processen in uw kmo

Hebt u er al aan gedacht om vaak terugkerende manuele processen te automatiseren? Dan moet u zeker overwegen om robot process automation, kortweg RPA, toe te passen.

Dit event is afgelopen

Vervelende repetitieve taken, met eindeloze Excel-lijsten en IT-programma’s die niet met mekaar communiceren: iedereen kent wel soortgelijke situaties waarbij dag in dag uit dezelfde handelingen op een computer worden uitgevoerd. Hebt u er al aan gedacht om deze vaak terugkerende manuele processen te automatiseren? Dan moet u zeker overwegen om robot process automation, kortweg RPA, toe te passen.

Wanneer RPA-toepassingen zulke manuele handelingen overnemen, kunnen werknemers zich focussen op wat écht telt: waarde toevoegen voor de klanten. Het goede nieuws is dat u ook zelf uw eigen RPA-toepassing kunt bouwen, helemaal volgens uw behoeften en op maat van uw specifieke situatie.
In deze opleiding van anderhalve dag leert u welke RPA-toepassingen er bestaan, waartoe ze in staat zijn en hoe u die kunt ontwikkelen. Deze tweedelige opleiding bestaat uit een businesssessie van een dag en een technische sessie van een halve dag.

Businessessie

  • Inleiding op robotic process automation (RPA) en artificiële intelligentie (AI)
  • Trends en top 5-toepassingen van RPA
  • Enkele praktijkvoorbeelden en live demo’s van RPA
  • Leer mogelijke RPA-cases in uw bedrijf detecteren
  • Leer RPA-cases evalueren en selecteer de beste cases om mee te starten

Hands-on sessie

  • Technische introductie over enkele RPA-softwaretools
  • Bouw een RPA-robot voor uw kmo met een gratis beschikbare tool

Doelgroep

Deze opleiding richt zich naar iedereen die administratieve processen wil automatiseren. Uw functie en de sector en grootte van uw bedrijf zijn van ondergeschikt belang. Voorkennis is niet nodig.

Sprekers

Joris Van Ostaeyen en Johan De Mulder zijn respectievelijk chief strategy officer en chief technology officer bij Robonext. Dit IT-servicebedrijf is gespecialiseerd in de implementatie van robotic process automation en artificiële intelligentie.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Antwerpen-Waasland Markgravestraat 12 2000 Antwerpen