Advanced Engineering: workshop vereenvoudigde innovatiesteun

Advanced Engineering is een gloednieuw event voor de creatie en de vervaardiging van vernieuwende producten. Alle aspecten komen aan bod: ontwerp, engineeringsproces en prototyping, materialen en componenten, alsook connectiviteit. Er is een gratis beurs met meer dan 100 standhouders die je helpen om je producten klaar te maken voor de toekomst, in combinatie met een krachtig congres met meer dan 50 topsprekers.

Dit event is afgelopen

Voor bedrijven betekent innoveren ook risico’s nemen. VLAIO-adviseurs Cedric Corteel en Dominique De Geest bieden tijdens één van de workshops een blik op de ondersteuning die de Vlaamse overheid geeft bij het uitwerken van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. Dit programma is vanaf begin 2018 volledig vernieuwd en vereenvoudigd. Maar voor welke ondersteuning kom jij precies in aanmerking? En hoe pak je dat dan aan?

Tijdens deze workshop gaan Bedrijfsadviseurs van VLAIO - Team Bedrijfstrajecten met jou in interactie aan de hand van praktijkvoorbeelden en praktische cases. Contacteer één van hen voor een gratis beursbezoek of deelname aan het uitgebreide congres aan het voordeligste tarief.

Deelnameprijs
Variabel
Organisator
Agentschap Innoveren & Ondernemen

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Flanders Expo Maaltekouter 1 9051 Gent