3D visie in de praktijk

3D visie vormt een belangrijke hoeksteen van moderne industriële visiesystemen. Denk hierbij aan dimensionele controle, lokalisatie en mappen, afwijkingen met een CAD model meten of bin picking. Er zijn echter verschillende technologieën die gebruikt worden om 3D beelden op te meten, en verschillende methodes om 3D data te verwerken en op te slaan. Deze webinar geeft een inleiding over 3D visie, de data sets, en de onderliggende technologieën.

Dit event is afgelopen

Schrijf je zeker in via het inschrijvingsformulier.

Enkele dagen voor het event ontvang je dan de details om het webinar te kunnen bijwonen.

Oproep

Heb jij een bepaalde toepassing waarvoor een camera een oplossing zou kunnen bieden, maar ben je niet zeker welke hardware en algoritmes je nodig hebt? Neem dan zeker contact op! Wij helpen je graag op weg! Wij voeren dan een kleine haalbaarheidsstudie uit op maat van je bedrijf.

Voorstelling Coock-project

In dit project worden industriële toepassingen van visie gedemonstreerd via toegankelijke demo’s, workshops, webinars en artikels, met een focus op metrologie en foutendetectie. Voorbeelden zijn het meten van een object op afstand, het bepalen van positie, locatie, en overeenkomst met een model, en het vinden van fouten en afwijkingen in uiteenlopende objecten en oppervlakken via artificiële intelligentie. Alle activiteiten zijn gratis en vrij toegankelijk.

Dit event is afgelopen