Vind in 1-2-3 de ideale ruimte voor je zaak met bizLocator

bizLocator is een online marktplaats waarop vastgoedmakelaars, lokale overheden, intercommunales, vastgoedprofessionals én ondernemingen hun professioneel vastgoed adverteren. Wat maakt deze website uniek? bizLocator publiceert uitsluitend professioneel vastgoed in Vlaanderen. Het aanbod bevat winkels, horecapanden, pop-ups, bedrijvencentra, kmo-units, industriegronden en ander professioneel vastgoed. Het is een gratis tool voor starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit. bizLocator is een initiatief van VLAIO in samenwerking met ORIS nv en CIB Vlaanderen, de federatie van vastgoedmakelaars.

Er wordt ook samengewerkt met heel wat steden, gemeenten en intercommunales. Via bizLocator kunnen ook praktische vragen gesteld worden rechtstreeks aan de betrokken gemeente i.v.m. vergunningen, subsidies en lokale economische ontwikkelingen.

Voor wie?

Startende ondernemers, gevestigde ondernemingen en investeerders op zoek naar een geschikte professionele ruimte voor hun activiteiten.

Wat kan je verwachten?

bizLocator wil de grootste zoekmotor voor professioneel vastgoed in Vlaanderen zijn. Door de samenwerking met reeds 200 vastgoedaanbieders, 100 gemeenten en heel wat intercommunales kan bizLocator je uitgebreid informatie bieden over beschikbaar professioneel vastgoed.

Hoe pakken we dit aan?

bizLocator is gratis voor zowel zoekende ondernemers als aanbieders van professioneel vastgoed. Elke gemeente of regio die dit wenst kan een widget van bizLocator op haar website plaatsen. Geïnteresseerde ondernemers kunnen dan zoeken in het aanbod binnen die specifieke gemeente of regio. Zo hoeft de ondernemer zijn zoektocht maar op één plek aan te vatten.

Voor overheden is dit platform meer dan alleen ondernemingsvriendelijke dienstverlening. VLAIO wil met bizLocator ook een instrument ontwikkelen dat het ruimtelijk-economisch beleid ondersteunt. Zo krijgt een gemeente toegang tot het actueel overzicht van vraag en aanbod. Een gemeente kan daardoor betere beslissingen maken ten gunste van de ondernemer.

Partner
VLAIO