# industriepartnerschap - Thematische events

Typisch zijn dit een aantal sprekers die een onderwerp uit verschillende invalshoeken benaderen. Voorbeelden van deze invalshoeken zijn industriële getuigenissen over implementaties zowel langs de aanbod- als de vraagzijde, getuigenissen vanuit de wetenschappelijke kant die een overzicht schetsen, inspirerende voorbeelden uit het buitenland, ….

Voor wie?

Voor bedrijven die inzicht willen verwerven over een specifieke thema.

Thema’s: AI, Circulaire Economie, Cybersecurity, Digitalisering, Digtial products & Services, Industrie 4.0, Klimaat & Energie

Wat kan je verwachten?

In een kort tijdsbestek eerste inzichten krijgen gebaseerd op ervaring van experten maar ook van getuigenissen van andere bedrijven.

Hoe pakken we dit aan?

Een thematisch event duurt qua tijd voor de deelnemers een halve dag. 

#industriepartnerschap #sterkondernemen

17 Vlaamse innovatiepartners slaan de handen in elkaar, onder leiding van Agoria en Sirris. Met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen bieden ze een geïntegreerde dienstverlening aan om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren.

Dankzij de individuele en collectieve diensten van het industriepartnerschap kan je als Vlaams bedrijf rekenen op een schat aan expertise en jarenlange ervaring om jouw technologische innovatie op te drijven in de 3 volgende thema’s : Digitalisering, Duurzaamheid & Industrie 4.0.

Kostprijs
Afhankelijk van het gekozen thematische event
Partner
Agoria,
Centexbel,
DSP Valley,
Fevia,
Flanders' Food,
Sirris,
The Shift,
VIGC,
VIL,
Volta,
Wood.be