Virusvrij videobellen in microstudio van 3m²

In samenwerking met eveneens Limburgse bedrijven 'ABN' en 'Painting with Light' ontwikkelde Deusjevoo een mobiele studio waarin je ongestoord én virusvrij kan (video)bellen.
Mobiele studio extern

Jo Peters van het evenementenbureau Deusjevoo legt het uit: “De voorbije weken en maanden was het voor heel wat mensen een zoektocht naar de ideale plek om storingsvrij met de buitenwereld te communiceren. Niet altijd makkelijk! En dat zal de volgende tijd een uitdaging blijven. Onze modulaire microstudio biedt dan soelaas: de allerkleinste tv-studio met akoestische absorptie, professionele belichting én bacterie- en virusvrije luchttoevoer."

De cleanroomtechnologie van ABN zorgt voor die luchtkwaliteit en het licht is van de hand van Painting with Light. De drie Limburgse bedrijven hebben elkaar snel gevonden.

Klein maar fijn, plug & play

Jo: “Onze microstudio is 3m². Comfortabel voor de gebruiker, maar klein genoeg om in elke inkomhal, showroom of kantoorruimte in te passen. En alles wat je nodig hebt, is een stopcontact. Plug & play dus. Last but not least kan je de look en feel zowel aan de buiten- als de binnenzijde volledig personaliseren. Je zag er nog nooit zo goed uit tijdens een video conference. Want laten we eerlijk zijn, door de camera te laag te positioneren kijken we in elkaars neusgaten, camera te hoog worden kale plekken zichtbaar. Maar ook een foute verlichting maakt ons 10 jaar ouder. Tijd om er terug goed uit te zien!”
 

 

Jouw bedrijf tijdens en na de coronacrisis

Met deze ondernemersverhalen willen we jou inspireren en informeren, en de Vlaamse economie ondersteunen bij de heropstart tijdens en na de coronacrisis. Op www.vlaio.be/heropstart vind je alle belangrijke adviezen en nuttige tips gebundeld. 

Een overzicht van alle steunmaatregelen vind je op www.vlaio.be/corona en in de subsidiedatabank. Blijf op de hoogte van nieuws door je in te schrijven op de VLAIO corona-update voor bedrijven en door FacebookTwitter of LinkedIn te volgen.