Vélo Trottoir: mobiele fietsherstellingsdienst

Voor Toon Schorrewegen was de stap naar het ondernemerschap een sprong in het duister. Met behulp van het project ‘Maak werk van je zaak’ richtte hij zijn mobiele fietsherstelzaak Vélo Trottoir op in Herentals.
Vélo Trottoir

Als voormalig leerkracht was het ondernemerschap onontgonnen terrein voor mij. Het project zorgt ervoor dat je net iets minder groen aan de start komt. De adviseurs wijzen je op dingen die moeten gebeuren en op noodzakelijkheden die je anders over het hoofd zou zien. Verder bieden ze ook de nodige ondersteuning en het duwtje in de rug.

'Maak werk van je zaak' zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt ondersteund te worden. Het geeft suggesties, zonder opdringerig te zijn, zodat de kans op slagen groter wordt. Ze schetsen een realistisch beeld van wat het leven als ondernemer inhoudt, zonder je een rad voor de ogen te draaien. Ze ondersteunen, motiveren en faciliteren enorm, terwijl ze ook je wilde dromen als kersvers ondernemer bijsturen.

Het ondernemerschap is een harde wereld, waarvoor je het nodige zelfvertrouwen, realiteitszin en steun van je naaste omgeving nodig hebt. ‘Maak Werk Van Je Zaak’ geeft je de goesting om de wereld te veroveren met je zaak!

 

Maak werk van je zaak!

Ben je werkzoekend? Droom je van een eigen zaak?

Dan is dit de uitgelezen kans voor jou. SYNTRA, VDAB, ESF en Agentschap Innoveren & Ondernemen slaan de handen in elkaar om jouw zaak een optimale start te geven. Zo krijg je de kans om het noodzakelijke attest bedrijfsbeheer te halen, je eigen businessplan op te stellen, aan je ondernemerscompetenties te werken...

Voor meer info, bezoek www.maakwerkvanjezaak.be.