Handig en helemaal gratis: Covid-19 posters met jouw logo

Yes, we KAN. We kunnen opnieuw naar het werk, vandaag. Zolang we maar de hygiëne- en social distancing afspraken respecteren. Maar hoe zorg je daarvoor? KAN Design, een internationaal branding en design agency komt ter hulp met makkelijk downloadbare, zelf te bewerken en te printen templates. Helemaal gratis.
posters van KAN Design

 

Nico Potvin, partner en mede-oprichter van kadanza.com, licht het enthousiast toe: “Sinds 2004 leggen we ons met KAN design toe op het automatiseren van design. Onder het motto ‘smart tools for strong brands’ resulteerde dat in 2011 al in een software platform: kadanza.com. Daar helpen we marketeers om aan smart publishing te doen, hun brand engagement op te volgen of hun digital assets te managen.

Gratis covid-signalisatie

En nu we met zijn allen terug aan de slag mogen, bedachten we dat ons platform andere ondernemers kan helpen om duidelijke covid-signalisatie aan te brengen.  Bewegwijzering, herinnering om je handen te wassen, een verbodsteken, je vindt ze op ons platform terug, kan ze met een persoonlijke boodschap uitbreiden. Heel eenvoudig.”

We bedachten dat ons platform andere ondernemers kan helpen om duidelijke covid-signalisatie aan te brengen. Bewegwijzering, herinnering om je handen te wassen, een verbodsteken, je vindt ze op ons platform terug, kan ze met een persoonlijke boodschap uitbreiden. Heel eenvoudig!

Nico Potvin
Nico Potvin
partner en mede-oprichter van kadanza.com

Geen software of grafische kennis nodig

"Hoe werkt het? Met onze online templates kan je zelf in no-time ad-hoc communicatie & signalisatie op een heldere manier én in je eigen huisstijl produceren. Iedereen binnen je organisatie kan er mee aan de slag, want je hebt er geen speciale software of grafische kennis voor nodig. Je kiest gewoon een A4 template met het gewenste pictogram, upload je logo, kies een kleur, personaliseer je boodschap en print ze zelf uit. Je kan ze ook naar je digitale drukker sturen als je er grotere hoeveelheden van nodig hebt of stevige bordjes van wil laten maken."

Uitproberen? Ga hier aan de slag met de gratis templates voor COVID-19 signalisatie op de werkvloer.

Om Kadanza tot een volwaardig Software-as-a-Service platform op te zetten, ontving KAN Design recent van VLAIO steun via een ontwikkelingsproject, begeleid door VLAIO bedrijfsadviseur Bert Reekmans.

 

Jouw bedrijf tijdens en na de coronacrisis

Met deze ondernemersverhalen willen we jou inspireren en informeren, en de Vlaamse economie ondersteunen bij de heropstart tijdens en na de coronacrisis. Op www.vlaio.be/heropstart vind je alle belangrijke adviezen en nuttige tips gebundeld. 

Een overzicht van alle steunmaatregelen vind je op www.vlaio.be/corona en in de subsidiedatabank. Blijf op de hoogte van nieuws door je in te schrijven op de VLAIO corona-update voor bedrijven en door FacebookTwitter of LinkedIn te volgen.