Oproep TETRA 2018-2019 staat open

Publicatiedatum
Een nieuwe oproep voor TETRA-trajecten staat open. Deze richt zich tot Vlaamse onderzoeksgroepen die markgerichte innovaties willen ontwikkelen. Indienen kan tot 22 januari 2019.
research

Nieuwe oproep

De oproep 2018-2019 voor TETRA-projecten en TETRA-voorbereidingsprojecten staat open, met als uiterste indieningsdatum dinsdag 22 januari 2019 om 12:00 u ‘s middags. Inhoudelijk zijn er geen wijzigingen ten opzichte van voorgaande oproep, maar vanaf deze oproep gebeurt de indiening via een online module. 

Wat is TETRA?

De oproep TETRA staat open voor onderzoeksgroepen van Vlaamse hogescholen en Vlaamse universiteiten, die actief bezig zijn met praktijkgericht onderzoek. TETRA-projecten willen kennis vertalen naar bruikbare concepten of prototypes die nieuwe marktopportuniteiten bieden aan ondernemingen en/of social profit organisaties. Daarnaast stroomt de nieuwe kennis door naar opleidingen aan hogescholen en geïntegreerde opleidingen aan de universiteiten.

Meer info?

Meer informatie over de oproep, de infosessies, de voorbesprekingen en de nieuwe aanvraagprocedure kan je terugvinden in het oproepdocument en op deze website. Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar tetra@vlaio.be