Nieuw: podcast rond duurzaam ondernemen

Publicatiedatum

Het Enterprise Europe Network Vlaanderen lanceert een podcast over duurzaam ondernemen. In de eerste aflevering gaat duurzaamheidsadviseur Maaike Van Overmeire in gesprek met twee experts: Patrick Desrumaux van modelabel Xandres en Sebastiaan De Block van consultancybedrijf The Ecological Entrepreneur. 

Aflevering 1

Ontdek in de eerste aflevering hoe Patrick Desrumaux en Sebastiaan De Block duurzaamheid integreren in hun bedrijfsmodel en welke impact dit heeft op hun succes. Benieuwd hoe jij kan inzetten op duurzaam ondernemen? Volg deze podcast. 

 

Wat is het Enterprise Europe Network? 

Het Enterprise Europe Network is een initiatief van de Europese Commissie dat Europese kmo’s ondersteunt en adviseert. De netwerkpartners zijn stevig verankerd in de Europese regio's. Ze zijn uitstekend geplaatst voor het verlenen van informatie over Europese regelgeving en financiering, voor het faciliteren van bedrijvencontacten en het helpen opstarten van transnationale innovatieve projecten. Voor België is Enterprise Europe Network vertegenwoordigd in Vlaanderen door VLAIO en FIT.

 
 

Ontdek ook de VLAIO podcast

VLAIO heeft ook een podcast met boeiende gesprekken over actuele thema's, relevante topics en te volgen trends.

Luister nu op Soundcloud

 

Delen: