What’s Up, What’s Next - online event van #industriepartnerschap

Uw bedrijf slimmer en veiliger maken, maar ook circulair of klimaatneutraal. Kortom: futureproof. U wilt er werk van maken, maar hoe pakt u het aan? Om u daarbij te helpen en u een innovatieboost te geven, bundelden 17 Vlaamse innovatiepartners, waaronder Sirris, vorig jaar, met de steun van VLAIO, hun expertise in #industriepartnerschap.

Dit event is afgelopen

Benieuwd naar ‘what’s up’ en ‘what’s next’ rond digitalisering, duurzaamheid en Industrie 4.0? En naar wat u van #industriepartnerschap mag verwachten rond die thema’s? Neem dan deel aan ons online evenement op 10 juni 2021.

Wat staat er op het programma?

Getuigenissen! Heel veel getuigenissen! Van experts die elke dag bedrijven helpen innoveren, maar vooral ook van innoverende bedrijven zelf. Zowel kleine als grote bedrijven uit diverse sectoren komen aan het woord. Niemand beter dan zij kan toelichten welke innovatiestappen ze hebben gezet, hoe ze dat hebben gedaan en met welk resultaat. Kom dus zeker uw licht opsteken!

14u - Plenaire sessie - Crisis of kans? Vlaamse industrie innoveert met glans.

  • Met 4 keynotes waaronder Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw en een tussenkomst van de Diamond Sponsor KBC
  • Panelgesprek tussen de voorzitters van 4 industriële sectorfederaties: voor welke uitdagingen staan zij in hun sector rond COVID-19, cybersecurity en duurzaamheid?

15u - 3 parallelle break-outs met verschillende getuigenissen van bedrijven en experts

  • ‘Digital. Inevitably.’
  • ‘Industrie 4.0: post-COVID-veerkracht voor de maakindustrie’
  • ‘De Green Deal als opportuniteit om versneld uit de crisis te komen’

16u - online networkingmoment

Via dit event én het #industriepartnerschap leert u rechtstreeks van industriële voorlopers. Ons doel? Zo veel mogelijk kruisbestuiving en schaalvoordeel tussen sectoren en toepassingsgebieden.

Lees het volledig programma en schrijf u in via deze link : https://industriepartnerschap.be/whats-up-whats-next!

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
deelname is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk
Organisator
Sirris

Dit event is afgelopen