Webinar EFRO projectrapportering

De EFRO Managementautoriteit organiseert op woensdag 28 oktober van 10u tot 12u een webinar over projectrapportering. Tijdens dit webinar gaan we o.a. iets dieper in op de manier waarop je rapporten kan aanmaken in het EFRO E-loket, welke kosten subsidiabel zijn, hoe je personeelskosten rapporteert, en welke bewijsstukken je zoal moet toevoegen. Daarnaast belichten we ook de communicatierichtlijnen aan de hand van een aantal concrete voorbeelden.

webinar

Dit event is afgelopen

Indien je graag specifieke zaken behandeld zou zien, dan mag je ons dit op voorhand overmaken.

Dit webinar heeft dezelfde inhoud als de sessies die in het verleden reeds werden gegeven m.b.t. projectrapportering en richten zich voornamelijk tot de personen die verantwoordelijk zullen zijn voor het indienen van de projectuitgaven in het E-loket.

Inschrijven kan via e-mail naar carmen.vervoort@vlaio.be. Na inschrijving ontvang je een aantal dagen voor het webinar nog een bevestigingsmail met inloglink naar het webinar.

Zowel promotoren en copromotoren van lopende EFRO projecten kunnen zich inschrijven. Het webinar wordt opgenomen en achteraf ter beschikking gesteld via www.efro.be 
 

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO - Afdeling Europese Programma's
Thema's

Dit event is afgelopen