VLAIO Netwerk klinkt op 2020! 🥂

Het VLAIO Netwerk heeft een geanimeerd jaar achter de rug. Met verschillende acties hebben we alle organisaties die innovatie en ondernemerschap ondersteunen in Vlaanderen, met elkaar verbonden. Samen hebben we opnieuw ons best gedaan om onze bedrijven zo goed mogelijk te begeleiden. Daarom nodigen we onze partners graag uit om met ons te klinken op de verdiensten van het voorbije jaar, en uit te kijken naar de nieuwe uitdagingen in 2020!
VLAIO Netwerk klinkt op 2020!

Dit event is afgelopen

In 2019 kregen we een nieuwe Vlaamse regering en die heeft opnieuw ambitieuze plannen geformuleerd. Het Agentschap Innoveren & Ondernemen heeft opnieuw de opdracht gekregen om ondernemers volop te ondersteunen in hun business- en innovatieplannen en hen tot succes te brengen. Maar zo’n opdracht kunnen we uiteraard niet alleen aan. We kunnen alleen maar onze bedrijven laten bloeien en groeien met hulp van onze partners. 

Daarom nodigen we jullie, onze gewaardeerde partnerorganisaties, uit om 2020 feestelijk op gang te trekken!

We beloven je een boeiend programma met interessante gasten en gesprekken. We geven nog niet alles weg, maar minister Hilde Crevits tekent alvast present. Afsluiten doen we uiteraard met een hapje een drankje.   

We zien jullie graag terug op 21 januari 2020, vanaf 16 uur, in Hôtel de la Poste in Brussel. We beginnen stipt om 17 uur. Inschrijven is verplicht en kan via dit formulier. Enkele dagen voor het event sturen we nog een herinnering van je inschrijving.

PS: Met plezier trakteren we onze gasten op een hapje en een drankje. Tegelijkertijd willen we voedselverspilling vermijden. Daarom vragen we vriendelijk om tijdig een berichtje te sturen naar netwerk@vlaio.be wanneer je alsnog verhinderd bent. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO Netwerk
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Hôtel de la Poste Havenlaan 86C 1000 Brussel