UNIZO Retail Academy | 3 gangen - 30 tips @shamrock Tielt

Het retaillandschap vandaag evolueert, jullie als handelaar zijn verplicht om creatief uit de hoek te komen, en UNIZO geeft jou graag dat duwtje in de rug! Verwacht je aan een unieke ervaring met collega retailers uit de volledige provincie. Tafel met experten en vertrek huiswaarts met een rugzak vol inspiratie, nieuwe inzichten, een rijkelijk gevulde maag en "goesting" om "deure te doen"!

UNIZO Retail Academy 2024 Tielt

Dit event is afgelopen

3 GANGEN, 30 TIPS 

Stel je een culinair meesterwerk voor, doordrenkt met expertise en opgediend te midden van een weelderige ambiance. Dat is precies wat je kunt verwachten tijdens ons exclusieve Winkelhierdiners, waar retail ondernemers en experts samenkomen voor een onvergetelijke ervaring! 

Terwijl je geniet van de culinaire verrukkingen, krijg je de kans om inzicht te krijgen in drie prangende zaken waar jij vandaag mee bezig bent. Mis deze unieke gelegenheid niet om culinair te genieten, te leren van de besten in de branche, waardevolle connecties te leggen en waardevolle tips te ontvangen om jouw winkel naar nieuwe hoogten te tillen. Reserveer nu je plek voor een onvergetelijk diner vol smaak en strategie!

Ontmoet onze experten en ontdek het volledige programma: 3 gangen, 30 tips

Deelnameprijs
€ 79
Organisator
UNIZO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Shamrock Tielt Euromarktlaan 24 8700 Tielt