TechStack Belgium 2021 open space event

Als CTO, (Lead) Developer of Product Manager bij een techbedrijf botst u dagelijks op heel wat grote en minder grote onverwachte zaken. Technische problemen waar binnen uw organisatie misschien niemand bij kan helpen, maar waar sectorgenoten ongetwijfeld iets over kunnen zeggen. Om die onderwerpen te bespreken en ervaringen uit te wisselen organiseren we op 20 mei TechStack Belgium, een open space event.

Dit event is afgelopen

Het online evenement bestaat uit twee luiken: twee presentaties en een interactieve sessie waarbij onderwerpen besproken worden die u zelf vooraf kunt aandragen. We baseerden ons hiervoor op het principe van Open Space Technologies, dat toelaat om op een efficiënte manier informatie uit te wisselen met peers.

Zo gaat het in zijn werk

  • Bij inschrijving geeft u een of meerdere onderwerpen door waarover u met collega’s en peers zou willen praten. Die onderwerpen zijn gelinkt aan het bouwen en uitbaten van digitale diensten, maar kunnen zeer breed gaan. Technische zaken, bijvoorbeeld, of organisatorische moeilijkheden.
  • Enkele dagen voor TechStack Belgium kunt u stemmen op de onderwerpen die u graag behandeld zou willen zien tijdens het event.
  • Op het event zelf worden break-out rooms ter beschikking gesteld en zoeken deelnemers die rooms zelf op om in gesprek te gaan over het topic, volgens de 'regels en wetten' van zo’n Open Space.

Klik hier voor meer info en programma.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 50
Organisator
Sirris

Dit event is afgelopen