Studiedag “Samen-werken werkt”

Wil je vandaag als onderneming of organisatie relevant blijven en duurzaam groeien, dan is het bundelen van kennis en talent over bedrijfs- of sectorgrenzen de boodschap.

Dit event is afgelopen

Kan het niet anders?

Intuïtief weten we allemaal dat je samen meer weet en meer bereikt. Vandaag komt daar ook nog de schaal en snelheid van verandering bij die zich in elke sector laat voelen. Met disruptie op je stoep geef je al elke dag het beste van jezelf om je doelen te bereiken. Maar hoe zorg je er nu voor dat de meerwaarde die in de samenwerking kan zitten, daadwerkelijk bijdraagt tot de realisatie van je bedrijfsdoelen?

Samen-werken, hoe pak ik het aan? 

Welke samenwerkingsvormen zijn er? Welke vorm past bij mijn doelstelling of uitdaging? Ben je op zoek naar kostenefficiëntie, wil je je bedrijf of organisatie in de kijker werken bij andere ondernemers/organisaties en potentiële klanten of word je net geconfronteerd met een complexe uitdaging die de vermogens van jouw bedrijf/organisatie overstijgt? Inzicht in je doelstellingen is de eerste voorwaarde om de juiste samenwerkingsvorm te selecteren en het opstapje naar de “win-win” in een succesvol samenwerkingstraject.
Er ligt ook een grote klemtoon op innovatie en ondernemen.

Meer info en inschrijven

Deelnameprijs
€ 195,00 (excl. btw) per deelnemer (€ 117,00 (excl. btw) met 40% kmo-portefeuille)
Organisator
UCLL i.s.m. Noventus en Leuven Mindgate
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

UCLL-Campus Proximus Geldenaaksebaan 335 3001 Heverlee