Startersroadshow

De Startersroadshow van UNIZO is hét event voor elke ondernemer die eraan denkt iets op te starten, tot de ondernemer die recent gestart is. Ontdek alle ins en outs van het starten van een bedrijf, leer van ervaren ondernemers en leg waardevolle contacten met andere ondernemende geesten.

Startersroadshow

Dit event is afgelopen

Wij organiseren een Startersroadshow in elke Vlaamse provincie. Door onze jarenlange betrokkenheid bij de doelgroep, weten wij goed wat een startende ondernemer nodig heeft. Dit gecombineerd met de huidige markttrends willen we een laagdrempelig event op poten zetten waar elke kandidaat-ondernemer naar toe komt omdat ze op één event alle informatie krijgen om hun zaak op te starten.

Wat kan je van zo’n avond verwachten?

  • Adviesmarkt: het event begint met een adviesmarkt waar verschillende experten één-op-één advies geven over alle zaken die bij het ondernemerschap komen kijken.
  • Mini-class netwerken: in kleine groep geven wij jou de handvaten om te leren netwerken. Omdat het voor vele niet in hun nature zit om te netwerken, helpen wij hen om de eerste contacten te leggen, en zo in contact te komen met anderen die hen kunnen (verder)helpen.
  • Liveshow: een panelgesprek met reeds gestarte ondernemers zorgt voor de nodige inspiratie. Het panelgesprek zal verlopen aan de hand van de belangrijke stappen die een kandidaat-ondernemer moet doorlopen voordat hij effectief de stap naar ondernemerschap mag zetten: van het idee tot het vermarkten van hun product of dienst.
  • Netwerkmogelijkheden: netwerk tijdens het ganse event, of neem deel aan de netwerktafels, waar in kleine groep kennis wordt uitgewisseld over specifieke topics.

Tot dan!

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€15
Organisator
UNIZO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

C-Mine Genk C-Mine 10 3600 Genk