Seminarie: naar een duurzame onderneming

Ben jij één van de 70% Limburgse ondernemers die ervan overtuigd is dat inzetten op duurzaamheid op termijn loont? Neemt jouw bedrijf concrete initiatieven rond duurzaamheid? Wist je dat momenteel slechts 7% van de bedrijven gebruik maakt van het uitgebreide palet aan subsidies?

Dit event is afgelopen

Tijdens dit seminarie gidsen ervaren VLAIO bedrijfsadviseurs jou op een toegankelijke manier doorheen het subsidielandschap rond duurzaam en circulair ondernemen. Daarnaast krijg je in deze sessie ook tips & tricks aangereikt van collega-ondernemers. Netalux, Aperam en Recom delen graag hun ervaring in een praktijkgetuigenis over hoe zij de stap naar meer duurzaam ondernemen hebben gezet en de rol van VLAIO doorheen dit traject. 

Wat betekent duurzaam ondernemen precies?,  welke (laagdrempelige) subsidies bestaan er allemaal om jouw duurzame of circulaire ideeën te stimuleren?, en hoe pak je het praktisch aan? Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk bieden we jou nuttige antwoorden en handvaten.

Nadien bieden we uiteraard ook de gelegenheid om jouw individuele vragen te stellen aan één van de subsidiespecialisten-sprekers.

Benieuwd? Schrijf je dan meteen in!

Programma

Timing Onderwerp
8u00 – 8u15 Ontvangst
8u15 – 8u25 Duurzaam ondernemen, iets voor u? 
8u25 – 9u00 Een gids doorheen het doolhof van steunmaatregelen 
9u00 – 10u00

Tips en tricks: hoe vlot een subsidiedossier indienen
Praktijkgetuigenissen van Netalux, Aperam en Recom

10u00 – 10u30 Vraag en antwoord

Sprekers

VLAIO bedrijfsadviseurs Peter Lesage en Elien Danckaerts.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Leden VKW Limburg: € 95 (excl. btw) - Niet leden: € 120 (excl. btw)
Organisator
VKW Limburg i.s.m. VLAIO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

VKW Limburg Kunstlaan 16 3500 Hassel