Platform Centrummanagement

Graag nodigt de VVSG je uit op een bijzondere editie van het Platform Centrummanagement. Op vrijdag 9 november 2018 organiseren we in Antwerpen immers een gezamenlijke bijeenkomst met het Nederlandse Platform Binnenstadsmanagement en de stad Antwerpen.

Dit event is afgelopen

Onder het motto 'Gluren bij de buren' bieden we je – burgemeesters, schepenen, ambtenaren en centrummanagers – een uitstekende kans om over de landsgrenzen te kijken. Laat je inspireren en kom mee ervaringen uitwisselen met jouw Nederlandse collega's!

Met getuigenissen van twee expertenbezoeken: hoe kijken Vlaamse professionals naar een stad als Den Bosch? En zal Mechelen de Nederlandse experts kunnen bekoren?  In de namiddag kan je kiezen tussen themawandelingen in de Antwerpse binnenstad (retail city of things / beleveniseconomie), diverse workshops (samenwerking / megatrends / leegstand & transformatie) en een spel (binnenstadsmanagement).

Ben je, van ver of nabij, betrokken bij het winkelen in jouw gemeente? Op zoek naar binnen- en buitenlandse inspiratie om aan een bloeiende en toekomstbestendige stads- of gemeentekern te werken? Dan mag je niet ontbreken op deze Platformbijeenkomst.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VVSG
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Elzenveld Lange Gasthuisstraat 45 2000 Antwerpen