Ontdek hoe je een groeiverhaal start door overnames

Ben je geïnteresseerd in het versnellen van de groei van je bedrijf door middel van overnames? Wil je leren hoe je een succesvolle "buy & build"-strategie implementeert? Zoek dan niet verder! We nodigen je graag uit voor het webinar "Ontdek hoe je een groeiverhaal start door overnames" op vrijdag 17 november.

Dit event is afgelopen

Waarom je dit webinar niet wilt missen:

  • "Buy & Build"-strategie: we bespreken de basisprincipes van een "buy & build"-aanpak en laten zien hoe je dit kunt toepassen op jouw bedrijf. 
  • Praktijkvoorbeeld: we bespreken een echte casestudy en laten zien hoe een succesvolle overname eruit kan zien.
  • Overnameproces: leer de stappen van een overnameproces van het identificeren van geschikte doelwitten tot het uitvoeren van due diligence en integratie. 

Dit webinar is ontworpen om je te inspireren en ideeën te geven over hoe je jouw bedrijf kan laten groeien via overnames. 
 
De experten van SDM Corporate Finance Group staan voor je klaar om je ook na het webinar verder te helpen met specifieke vragen.

Programma

08.50uOpening online sessie
09.00uStart infosessie
10.00uEinde

Benieuwd?

Schrijf je in en maak kennis met experten op het gebied van bedrijfsovernames en groeistrategieën.  We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 17 november om 9u!

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis - inschrijven verplicht
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen