Nudging: stuur het gedrag van je klant met een subtiel duwtje in de rug

De term ‘nudging’ wordt meestal gebruikt in een overheidscontext en is een vorm van positieve manipulatie. Maar ook in een bedrijfscontext kan nudging gebruikt worden om je klanten zowel off- als online een duwtje in de juiste richting te geven. In deze opleiding krijg je verschillende nudging-tips om zelf mee aan de slag te gaan. Geen theoretische modellen, maar wel concrete en praktische inzichten die je online en offline kan gebruiken. De vele voorbeelden maken het voor iedereen toegankelijk. Hierdoor is er geen voorkennis vereist.

Dit event is afgelopen

De term ‘nudging’ wordt meestal gebruikt in een overheidscontext en is een vorm van positieve manipulatie. Maar ook in een bedrijfscontext kan nudging gebruikt worden om je klanten zowel off- als online een duwtje in de juiste richting te geven. In deze opleiding krijg je verschillende nudging-tips om zelf mee aan de slag te gaan. Geen theoretische modellen, maar wel concrete en praktische inzichten die je online en offline kan gebruiken. De vele voorbeelden maken het voor iedereen toegankelijk. Hierdoor is er geen voorkennis vereist.

Trainer

Reinout Van Zandycke is zaakvoerder van Exposure en specialiseerde zich de afgelopen acht jaar in overtuigingstechnieken en online communicatie. Hij combineert psychologische principes met nieuwe online marketingtechnieken. De basis van online media combineren met psychologische en data-inzichten is volgens hem een garantie op succes. Geen saaie colleges, maar wel interactieve en praktische sessies.

Zijn inspiratie haalt hij vaak uit Nederland en Amerika. Zo trekt hij regelmatig naar de States om samen te zitten met experts op vlak van nudging en neuromarketing. In 2017 kwam zijn eerste boek uit over online campagnevoeren.

 

Meer info?

margot.vandermeulen@voka.be of 0499/ 23 48 54

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Leden: €165.00 Niet-leden: €290.00
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde Medialaan 26 1800 Vilvoorde