Mastercourse 'Data Innovation beyond the Hype' - module 'Choosing the right algorithm for the right task'

Doe meer en innoveer met jouw beschikbare data! De mastercourse-cyclus licht de verschillende facetten van data-innovatie toe in een aantal modules: hierin komen zowel de data-science workflow algemeen aan bod, als specifieke thema's met een focus op industriële toepassingen van data science en artificiële intelligentie. In deze module leer je de belangrijkste data-science-taken kennen.

Dit event is afgelopen

Choosing the right algorithm for the right task

Deze module wil de deelnemers laten kennismaken met de belangrijkste data-science-taken (classificatie, clustering, regressie, ...) en een overzicht geven van de meest gebruikte algoritmen en technieken om elk van deze taken op te lossen.

De voertaal van deze module is Engels.

Data Innovation beyond the Hype

De online mastercourse 'Data Innovation beyond the Hype' van het Sirris Data and AI Competence Lab (EluciDATA Lab) biedt met zijn pragmatische en industriegerichte trainingsessies en webinars een antwoord op de nood van bedrijven om hun producten, diensten of technologie te innoveren op basis van het gebruik van data. Zo wordt het voor deze bedrijven bijvoorbeeld mogelijk nieuwe inzichten te verwerven uit experimentele data, producten en klanten te profileren, productieprocessen te optimaliseren, falen van machines te voorspellen en datagerichte start-ups op te richten. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 575
Organisator
Sirris
Thema's

Dit event is afgelopen