Masterclass - 'Cyberveilig in 30 stappen'

Cyberincidenten als ransomware, hacking, data breaches, … komen steeds vaker voor en zijn niets nieuw meer. Voor de getroffen bedrijven en personen zijn ze echter allesbehalve triviaal. Voorkom dat uw bedrijf wordt opgezadeld met een digitale lockdown, of erger! Wij leren u hoe tijdens deze no-nonsense, uiterst praktische masterclass.

Dit event is afgelopen

Klanten vertrouwen u met hun gegevens. Maar als startende of kleine onderneming heeft u zoveel prioriteiten en is het dikwijls moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien als het om cybersecurity gaat. Wanneer doet u ‘voldoende’ aan cybersecurity? We bespreken een risico-gebaseerde aanpak die een fundamentele basis zou moeten vormen voor élk bedrijf.

Wat kunt u verwachten?

We leggen u 30 haalbare en onmiddellijk toepasbare stappen uit, waarmee u de cyberveiligheid in uw bedrijf naar een aanzienlijk hoger niveau kunt tillen. Als u deze 30 stappen goed toepast, zal u al een hele mooie balans gevonden hebben tussen het risico dat u loopt en de investering die u in cybersecurity doet.

Deze masterclass richt zich op de cyberveiligheid van de interne werkingsmiddelen: de eigen computers, mobiele apparaten, dataopslag, werken met toepassingen in de cloud, ...

De masterclass bestaat uit vier gezamenlijke sessies waarbij we elke stap erg interactief bespreken, en we niet verdergaan vooraleer u de stap vertaald heeft naar een praktische aanpak voor uw onderneming. De sessies vinden online plaats, gespreid over vier verschillende dagen. Bovendien is één individueel 30’-terugkoppelmoment met de lesgever voorzien.

De sessies worden in het Nederlands gegeven.

De online sessies vinden plaats op 17 mei 2021 van 9 tot 10.30 uur, op 20 mei 2021 van 9 tot 12 uur, op 03 juni 2021 van 9 tot 12 uur, op 24 juni 2021 van 9 tot 10.30 uur.

Klik hier voor meer info.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 439
Organisator
Sirris i.s.m. Agoria

Dit event is afgelopen