Lerend Netwerk 'Coatings voor medische toepassingen'

Sirris lanceert een aantal leertrajecten waarin u samen met ons en andere bedrijven antwoorden zoekt op praktische vragen rond digitalisering in productie.

Dit event is afgelopen

Op 13 oktober 2020 werd het Lerend Netwerk 'Coatings voor Medische toepassingen' voorgesteld. Het doel is om 15 bedrijven met een gezamenlijk interesse in coatings voor medische toepassingen samen te brengen om er:

  • doelbewust kennis en ervaringen uit te wisselen
  • nieuwe inzichten, oplossingen of werkwijzen te verkrijgen
  • nieuwe contacten te leggen

Belang van Lerend Netwerk

Antimicrobiële oppervlakken met de intrinsieke eigenschap om microben te elimineren zijn een hulp in de strijd tegen deze micro-organismen. De vraag stelt zich hoe dergelijke coatings een rol kunnen spelen in het tegengaan van de verspreiding van onzichtbare vijanden, zeker in een ziekenhuis, waarbij veel parameters een invloed kunnen hebben.  Een deel van deze coatings valt onder de biocide-wetgevingen, waardoor het in de markt zetten van dergelijke coatings de juiste kennis vereist.

Dit Lerend Netwerk wil een selecte groep van bedrijven samenbrengen om kennis en ervaringen uit te wisselen rond dit type coatings, contacten te leggen en nieuwe inzichten te verkrijgen om dergelijke coatings toe te passen op producten waar dit vandaag nog niet het geval is.

Slechts 15 bedrijven kunnen aan deze vier sessies deelnemen. Elke sessie zal een keynote omvatten om het onderwerp in te leiden waarna de bedrijven met elkaar in discussie kunnen gaan.

Programma

De vier sessies vinden plaats op 26 januari, 11 maart, 4 mei en 10 juni, telkens van 10:00 tot 12:00.

Meer informatie.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 704 per bedrijf (maximum 2 deelnemers per bedrijf)
Organisator
Sirris i.s.m. Centexbel
Thema's

Dit event is afgelopen