LAB: Self-Marketing voor solo-ondernemers

Droomt u er als ondernemer van uw brood te verdienen zonder het gevoel te hebben aan het werk te zijn? Op een manier die helemaal past bij wie u bent? Los van de verwachtingen van de buitenwereld?

Dit event is afgelopen

In tegenstelling tot “doen wat u kan” vertrekt “doen wie u bent” van uw volledige identiteit, en niet enkel van uw beroep. Is het gebaseerd op uw talentenbeeld, en niet op uw competenties. Wordt het sterk gestuurd door zingeving, en niet uitsluitend door winst. En vertrekt het in de eerste plaats van uzelf en pas dan van de markt. Want het gaat niet over uzelf veranderen in functie van de markt. Maar wel over het benaderen van uw markt in functie van wie u bent. Zo ontwikkelt u uw authentiek merk, trouw aan wie u bent, wat u doet, voor wie, hoe, waarom en waartoe.

Dit traject richt zich op zaakvoerders uit jonge ondernemingen (max. 5 jaar actief). 

Programma:
Workshop 1: Doen wie u bent, self-marketing voor solo-ondernemers

We beginnen met een grondige zelfreflectie als basis voor de inhoud van uw te formuleren merkbelofte en uw persoonlijk merkverhaal. Vervolgens komen er inzichten rond het belang ervan en richtlijnen over de vorm en de veelgemaakte fouten.

Workshop 2: uw definitie van succes

Actief met uw merkbelofte- en verhaal aan de slag gaan is pas zinvol als het past binnen het juiste waarderend kader. Met andere woorden, wat betekent succes voor u? Wat is daar belangrijk in? Door dit helder te krijgen maakt u “doen wie u bent” mogelijk.

Workshop 3: naam/logo

Hoe brengt u uw merk naar de markt? Onder welke naam en logo positioneert u uw merk? Hoe verhoudt u zich ten opzichte van de rest van de markt?

Workshop 4: social media en actieplan

Welke tools gebruikt u om uw merkbelofte- en verhaal te communiceren? Hoe vaak en via welke kanalen? En wat heeft u hiervoor nodig? Hoe vat u uw actieplan op zodat u er graag en goed mee aan de slag blijft?

Inschrijven voor dit traject kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Evy De Bruyker.

Spreker
Als self-marketing coach begeleidt Charlotte De Mey solo-ondernemers in de creatieve industrie in het realiseren van zichzelf als merk, trouw aan wie ze zijn, wat ze doen, hoe ze het doen, waarom en waartoe. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
75
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel President Kennedylaan 9 8500 KORTRIJK