Lab Employer Marketing

HR meets marketing: samen op weg naar een sterk werkgeversmerk.
Jouw onderneming neerzetten als een aantrekkelijke werkgever en het juiste talent vinden is een van de grote uitdagingen van vandaag. Employer branding is echter een zaak van zowel HR- als marketingprofessionals. Tijdens deze opleiding brengen we een vaste groep van HR- en marketingduo’s uit de Oost-Vlaamse kmo-wereld samen.

Dit event is afgelopen

Via interactieve workshops, tussentijdse coaching, opvolging en bijsturing* leren de duo’s van elke deelnemende onderneming hun employer brand analyseren en optimaliseren. Ze ontdekken ook hoe ze een duurzame samenwerking en uitwisseling opzetten binnen hun dagelijkse werking. Daarnaast wissel je ook ervaringen en best practices uit.

Wat staat er zoal op het programma?

  • Introductie tot employer branding en employer marketing 
  • Employer Value Proposition: je sterktes/zwaktes/uitdagingen als 'werkgever' in kaart brengen 
  • Employer Brand story: je sterktes/zwaktes/uitdagingen als werkgever vertalen in een correct verhaal naar nieuwe kandidaten 
  • Bouwen aan de Candidate Experience: een binding creëren gedurende het hele jobzoekproces 
  • Bouwen aan de Employee Experience: medewerkers naar een staat van duurzaam employee engagement krijgen

* Het traject omvat tussentijdse opdrachten die enige inspanning vragen. Het is belangrijk dat elke duo voldoende tijd kan uittrekken tussen de sessies heen om de tussentijdse opdrachten uit te rollen in hun bedrijf zodat deze steeds in de daaropvolgende sessie kunnen toegelicht worden.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro
Organisator
Voka i.s.m. VLAIO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent