Infosessies - Digitale toolkit

Digitalisering leidt zeer snel en onvermijdelijk tot enorme veranderingen. Wat betekent dit voor organisaties, bedrijven en hun medewerkers? Met de hulp van een digitale toolkit maken wij jou wegwijs doorheen het digitale landschap. Want vandaag de dag zijn er tal van tools die je productiever kunnen maken, stress kunnen ontnemen en communicatie vlotter kunnen laten verlopen op een eenvoudige en goedkope manier.

Dit event is afgelopen

Digitalisering is de weg naar de toekomst voor ondernemingen. Daar is iedereen al van overtuigd. Maar wat nog niet iedereen weet is dat digitalisering ook heel goedkoop en simpel kan zijn. Met de digitale toolkit-sessies wil Voka alle ondernemers een overzicht bieden van de mogelijkheden die digitalisering biedt. En dan voornamelijk voor wie wil digitaliseren met een beperkt budget. Want zelfs met een klein budget kom je vaak al erg ver. Wist jij dat er online een hele hoop tools beschikbaar zijn waar je snel en goedkoop (vaak zelfs gratis) mee aan de slag kan gaan? Wij hebben de interessantste alvast voor jullie uitgezocht en stellen ze met veel plezier aan jullie voor. Laat je inspireren door deze sessies en bereid je onderneming voor op de toekomst.

Doelgroep

Voor wie? Iedereen die zijn digitale vaardigheden en productiviteit op het werk wil verhogen

Voorkennis? Basiskennis computergebruik

Programma

Sessie 1: Digitale Toolkit: Digitale Marketing on a budget (24 juni 2021)

Het is tijd voor REBOOT en back to business. Met deze digitale marketingtips en -strategieën zal uw bedrijf online opvallen - zonder een al te groot budget.

Sessie 2: Digitale Toolkit: De Digitale Organisatie  (14 juli 2021)

Met de jacht op talent in de huidige diensten- en informatie-economie, is HR van een back-end administratieve rol naar een frontline strategische functie verschoven. Bedrijfsleiders beseffen dat mensen hun waardevolste bezit zijn en dat het aantrekken - en net zo belangrijk, het vasthouden - van de juiste werknemers essentieel is voor het succes van hun bedrijf. De moderne HR maakt dan ook nog eens kennis met de digitale wereld… 

Sessie 3: Digitale Toolkit: Bouwen aan en op bedrijfscijfers (28 juli 2021)

Om een bedrijf te laten groeien, is het belangrijk om over de juiste informatie te beschikken. Goed inzicht in bedrijfscijfers is cruciaal voor het voeren van financieel management. Een goede aanpak gekoppeld aan de juiste software biedt een uitstekende basis.

Je kan ook inschrijven voor de sessie(s) naar keuze, je bent niet verplicht om aan alle drie de sessies deel te nemen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen